DoornbosWerken bijQHSE Manager

QHSE Manager

Wil jij de leiding nemen in de wereld van de hoogwerkers en hogedruk om deze een stuk groener te maken? Wil je meedenken over hoe wij, naast het waarborgen van onze veiligheid en kwaliteit, ook alles eraan gaan doen om binnen afzienbare tijd zo duurzaam mogelijk te werken met zo groen mogelijke machines? En vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren daarvoor en écht impact te kunnen maken?

Dan is de vacature van QHSE Manager bij Doornbos echt wat voor jou!

Wat doet een QSHE Manager bij Doornbos Equipment?

Doornbos wil het meest mensgerichte bedrijf in de branche zijn. Als QHSE Manager bepaal en implementeer je ons QHSE beleid. Je bent kartrekker in het opstellen en monitoren van (nieuwe) verbeterprocessen en systemen en je bent aanspreekpunt voor alle audits. Je implementeert en vertaalt het QHSE beleid naar concrete acties binnen de verschillende bedrijfsonderdelen.

We zijn op dit moment bezig met de (her-)certificering van zowel ISO 9001 als ISO 14001.
Naast dat de veiligheid gewaarborgd moet zijn en dat we de hoogste kwaliteit nastreven, ligt er een flinke uitdaging op het gebied van verduurzaming de komende jaren. Zowel van de vloot, als van onze werkwijze en organisatie. Je neemt initiatieven in de vorming van dit beleid en bent een sterke sparringpartner van de directie.

Je rapporteert aan de Algemeen Directeur en stuurt de QHSE medewerker aan.

We hopen dat je dit meebrengt:

 • Een hart voor veiligheid, welzijn en milieu
 • HBO opleiding;
 • 3-5 jaar werkervaring als QHSE Manager in een technische omgeving;
 • Goede kennis arbo- en milieuwetgeving en risicoanalyse;
 • Kennis van ISO en VCA;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Accuraat, verbeteringsgericht, gestructureerd, overtuigend

Wat we jou graag bieden:

 • Een mogelijkheid om echt te innoveren in onze branche
 • Een uiteenlopend pakket aan verantwoordelijkheden
 • Vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen
 • De mogelijkheid je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren
 • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel
 • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op de sportschool, een fietsplan, een gezonde lunch, goede koffie en thee en fruit.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment:

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en onderhoud en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden!

Kom je eens praten?

Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche? Neem dan contact op met Gerbrand van Ommen op 06-41316946.

Het sollicitatietraject verloopt via onze partner Vooq. Ben je geïnteresseerd, solliciteer nu en hopelijk zien we elkaar snel!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.