DoornbosWerken bijReceptioniste/facilitair medewerker

Receptioniste/facilitair medewerker

Houd je ervan om mensen welkom te heten? Ben jij verzorgend en daarnaast ook een echte regelaar, administratief scherp en houd je van multi-tasken?  

Dan is de vacature van receptioniste/facilitair medewerker bij Doornbos wat voor jou!

Wat doet een receptioniste/facilitair medewerker bij Doornbos Equipment?

Als receptioniste/facilitair medewerker ben je het visitekaartje van onze organisatie. Je ontvangt vanuit deze centrale plek onze klanten, cursisten en onze medewerkers en je bent voor eenieder aanspreekpunt voor van alles en nog wat. Zo behandel je de post, geef je kantoorartikelen uit, doe je kleine bestellingen en help je dagelijks mee met het klaarmaken en opruimen van de lunch, het schoonmaken van het koffiezetapparaat en het verzorgen van onze planten. Voor de lunch werk je overigens wel samen met iemand die we hiervoor inhuren.
Voor de afdeling opleidingen zul je daarnaast een aantal vaste administratieve taken verrichten, zoals het opstellen van certificaten en het inplannen van cursisten.

Deze functie is voor 32-40 uur, met in ieder geval maandag en vrijdag een vaste aanwezigheid. Je rapporteert aan HR.

We hopen dat je dit meebrengt:

 • MBO opleiding in een administratieve / front office richting
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede beheersing van MS Office
 • Gastvrij, geïnteresseerd, open, vriendelijk
 • Accuraat, proactief, gestructureerd
 • Integer en flexibel

Wat we jou graag bieden:

 • Een uiteenlopend pakket aan verantwoordelijkheden
 • Vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen
 • De mogelijkheid je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren
 • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel
 • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op de sportschool, een fietsplan, een gezonde lunch, goede koffie en thee en fruit

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment:

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden!

Kom je eens praten?

Stuur dan je brief en een cv per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Dan hopen we dat we je snel uit kunnen nodigen.

Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche? Neem dan gerust contact op met Leonie Meewisse op 06-15285519.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.