Service monteur hoogwerkers

Ben jij een echte sleutelaar met kennis en ervaring op het gebied van hoogwerkers? Steek jij graag de handen uit de mouwen, houd je van mooie machines en heb je geen last van hoogtevrees? Dan is de functie van Service Monteur Hoogwerkers bij Doornbos Equipment je op het lijf geschreven.

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

Voor onze werkplaats en buitendienst zoeken wij een service monteur hoogwerkers. Samen met je collega’s houd je je bezig met het onderhouden en repareren van hoogwerkers. Je zorgt dat de hoogwerkers (preventief) onderhouden worden zodat ze weer gereed zijn om naar de klant vervoerd te kunnen worden. De technieken waar je mee komt te werken zijn divers, namelijk: mechanisch, hydraulisch, pneumatisch, elektronisch en laswerkzaamheden.

Past dit bij je?

  • Afgeronde MBO opleiding minimaal niveau 3, in een technische richting
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als monteur hoogwerkers/Grondverzet machines of kranen met aantoonbare werkervaring in hydrauliek, pneumatiek en elektronica
  • Geldig VCA diploma, of bereid zijn deze te behalen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Affiniteit met techniek, collegiaal, communicatief sterk, denkt in mogelijkheden, stressbestendig

Wat bieden wij

In deze rol krijg je een breed pakket aan verantwoordelijkheden en heb je de vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Wij willen graag investeren in jou. We bieden je de kans je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Binnen ons bedrijf heerst een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel. Daarnaast bieden we uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardepakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Doornbos

Al 80 jaar lang staan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu hoog in ons vaandel. Wij zijn een familiebedrijf en werken met respect voor elkaar en onze omgeving. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag je brief en CV. Dit kan per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche kun je contact opnemen met Angel Sanchez op 06-53800343, voor meer informatie rondom meer HR-gerelateerde zaken kun je contact opnemen met Leonie Meewisse op 06-15285519.