DoornbosWerken bij(Service)monteur Hogedruk- en vacuümequipment

(Service)monteur Hogedruk- en vacuümequipment

Ben je een ervaren Servicemonteur? Houd je van afwisseling in je werk en vind je het leuk om regelmatig onderweg te zijn voor service of  om een storing op te lossen? Ben je klantvriendelijk, denk je in mogelijkheden en heb je oog voor kwaliteit? Dan is de functie van Servicemonteur Hogedruk- en vacuümequipment bij Doornbos Equipment wellicht wat voor jou!

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

Voor onze afdeling Hogedruk zoeken wij een ervaren Servicemonteur. Samen met je collega’s houd je je bezig met het keuren, onderhouden, aanpassen van klantmachines en repareren van hogedruk- en vacuümequipment. Als Servicemonteur ben je medeverantwoordelijk voor het in optimale staat houden van onze verhuur vloot en het oplossen van storingen bij onze klanten. Je hebt daarbij de beschikking over een volledig uitgeruste servicebus om reparaties op locatie uit te kunnen voeren. Een keer in de vijf weken heb je storingsdienst. Je wordt adhoc uitgezonden naar Frankrijk, Duitsland, België of Engeland voor het oplijnen van een verhuurde installatie of het plegen van onderhoud. Gezien onze 24/7 service benadering en onze klantenkring door heel Europa wordt er een hoge mate van flexibiliteit van jou verwacht.

Past dit bij je?

  • Afgeronde MBO opleiding minimaal niveau 3, in een technische richting;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met hogedruk- en vacuümequipment is een pré;
  • Je bent in bezit van rijbewijs BE;
  • Je bent communicatief vaardig, sociaal, klantgericht en flexibel;
  • Flexibel om ook in de avonden en weekenden te werken wanneer nodig;
  • Je bent woonachtig in de omgeving Randstad/midden Nederland/Brabant.

Wat bieden wij

In deze rol krijg je een breed pakket aan verantwoordelijkheden en heb je de vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Wij willen graag investeren in jou. We bieden je de kans je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Binnen ons bedrijf heerst een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel. Daarnaast bieden we uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardepakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness en een fietsplan.

Over Doornbos

Al 80 jaar lang staan kwaliteit, veiligheid, gezondheid, betrokkenheid en milieu hoog in ons vaandel. Wij zijn een familiebedrijf en werken met respect voor elkaar en onze omgeving. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag je brief en CV. Dit kan per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche kun je contact opnemen met Leon Zuidema (Service Coördinator) op 06 – 52 06 22 18, voor meer informatie rondom meer HR-gerelateerde zaken kun je contact opnemen met Leonie Meewisse op 010-8508055.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.