Stagiair Employer branding (32-40 uur)

Ben jij een vis in het water op social media? Is Social Media marketing jou op het lijf geschreven en houd je ervan om totaal iets nieuws op te zetten?

Dan is de stageplaats Employer branding bij Doornbos wat voor jou!

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

De Marketing afdeling is momenteel bezig met een sterkere profilering van Doornbos in zijn geheel en als werkgever. Als stagiair Employer branding zul je, onder begeleiding, verantwoordelijk worden voor het opstellen en vormgeven van een Employer branding strategie. Dit is een belangrijk onderdeel om de groeistrategie te kunnen bewerkstelligen. Je zal onderzoek en aanbevelingen doen naar de meest geschikte online marketingkanalen om Doornbos als werkgever te promoten, om deze vervolgens ook zelf te mogen uitvoeren. Je zet hier diverse tools voor in (o.a. storytelling, foto’s, video’s en uiteraard verschillende social media kanalen, website) die hierbij gaan helpen. Daarnaast kun je ook een ondersteunende rol spelen bij de uitvoerende marketing activiteiten, zoals:

Optimaliseren en onderhouden van de website met de nadruk op content

Meedenken over relevante social media content en uitwerken

Ontwikkelen van marketing materiaal, in nauwe samenwerking met leveranciers

De stageplaats zal met name gevormd worden naar jouw persoonlijke interesses. Wij zien jouw creatieve ideeën graag tegemoet! De begeleiding vindt grotendeels plaats door de Marketing Manager en gedeeltelijk door de HR Manager.

Past dit bij je?

  • Je volgt een HBO/WO opleiding richting Marketing, Communicatie of Commerciële Economie
  • Uitstekend bekend met verschillende social media kanalen
  • Affiniteit met een technische omgeving
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en schriftelijke communicatie
  • Je bent communicatief en sociaal sterk, zowel online als offline en hebt een passie voor ‘branding’
  • Creatief
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar

Wat bieden wij

Wij willen graag investeren in jou. We bieden je goede begeleiding en bekijken graag samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen, persoonlijk en professioneel, zowel binnen als buiten het bedrijf. Om dit te bewerkstelligen hebben we bijvoorbeeld een platform waar je vrijblijvend meer dan 150 online trainingen kunt volgen en we bieden ook trainingen op de werkplek, zoals bootcamp, mindfulness, stoppen-met-roken en geweldloos communiceren. We vinden het belangrijk dat je je gewaardeerd voelt, en dat je plezier hebt hier.

Vanzelfsprekend krijg jij als stagiair een passende stagevergoeding.

Over Doornbos

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden 24/7 service en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al sinds 1938. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden!

Solliciteren?

Wij ontvangen graag je brief en CV. Dit kan per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Voor meer informatie over de inhoud van de stageplaats en de branche kun je contact opnemen met Sjoerd Spronck (Marketing Manager) op 06 – 51421398 of Leonie Meewisse (HR Manager) op 06 – 15285519.