DoornbosWerken bijStagiair IT

Stagiair IT

Ben jij een echte computerheld en wil jij je graag verder ontwikkelen op IT-gebied? Kom jij om te leren, maar ook vooral om wat toe te voegen bij ons warme familiebedrijf?

Dan is de stageplaats IT bij Doornbos wat voor jou!

Wat ga je doen bij Doornbos Equipment?

Je zal werken onder begeleiding van de Business Proces & IT Manager, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen van lay-outs. Daarbij gaat het om SQL Server Reporting Services (SSRS) maar voornamelijk Crystal Reports rapporten. Hiervoor is in bepaalde mate kennis nodig van programmeren en is het doel dat je je snel bekend maakt met onze databasestructuren. Dit is de leidraad van de stage, maar wij staan zeker open voor suggesties vanuit jou als het gaat om vernieuwingen en/of verbeteringen. De stageplaats zal dan ook met name gevormd worden naar jouw persoonlijke interesse en achtergrond.

Past dit bij je?

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van ICT / Bedrijfskundige Informatica.
  • Je hebt enige kennis over programmeren.
  • Je stage begint in februari en duurt minimaal 15 weken, je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
  • Je voelt je thuis achter de computer en helpt graag mee om online processen te optimaliseren.
  • Affiniteit met techniek, collegiaal, oplossingsgerichtheid en stressbestendigheid.

Wat we jou graag bieden:

Wij willen graag investeren in jou. We bieden je goede begeleiding en bekijken graag samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen, persoonlijk en professioneel, zowel binnen als buiten het bedrijf. Om dit te bewerkstelligen hebben we bijvoorbeeld een platform waar je vrijblijvend meer dan 150 online trainingen kunt volgen en we bieden ook trainingen op de werkplek, zoals bootcamp, mindfulness, stoppen-met-roken en geweldloos communiceren. We vinden het belangrijk dat je je gewaardeerd voelt, en dat je plezier hebt hier.

Vanzelfsprekend krijg jij als stagiair een passende stagevergoeding.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment:

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en onderhoud en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden! Onze medewerkers waarderen ons als werkgever met een 8.1 op een schaal van 1 tot 10!

Kom je eens praten?

Wij ontvangen graag je motivatiebrief en CV. Dit kan per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Voor meer informatie over de inhoud van de stageplaats en de branche kun je contact opnemen met Lodewijk Roest (Business Proces & IT Manager) of Lyselotte Holland (HR Medewerker) op 010 – 8508000.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.