DoornbosWerken bijTeamleider Hoogwerkers

Teamleider Hoogwerkers

Ben jij onze nieuwe hands-on teamleider en gaat jouw hart sneller kloppen van een technische omgeving, waar je verantwoordelijkheid neemt en je team naar een hoger niveau brengt? Ben jij een geboren teamleider waarbij kennis en ervaring hand in hand gaan met humor en collegialiteit? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

Wat doet een Teamleider Hoogwerkers bij Doornbos Equipment?

Jij bent verantwoordelijk voor één van de teams die in de werkplaats werkt, de kwaliteit die we leveren en de service die we leveren in het geval van storingen/problemen bij klanten. Jij zorgt ervoor dat er veilig gewerkt wordt en kan worden, dat er optimale kwaliteit wordt geleverd aan klanten en dat machines op tijd klaarstaan voor de klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw team altijd blijft verbeteren op het gebied van techniek, communicatie en kwaliteit.

We hopen dat je dit meebrengt:

  • Afgeronde MBO opleiding in een technische richting
  • Technische kennis richting automotive, hydrauliek en/of elektrotechniek.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in vergelijkbare functie
  • Ervaring met leidinggeven is pré.
  • Collegiaal, goede communicatieve vaardigheden, oplossingsgericht en stressbestendig
  • Je sportkleding, om op donderdagmiddag mee te doen aan de bootcamp (😉)

Wat we jou graag bieden:

  • Een afwisselende omgeving en takenpakket met diverse doorgroeimogelijkheden
  • Mogelijkheden je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform aan te bieden met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren
  • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel
  • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, korting op de sportschool, een fietsplan en gratis fruit

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment:

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden continu service en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Teesside en Liverpool in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden! Onze medewerkers waarderen ons als werkgever met een 8.1 op een schaal van 1 tot 10!

Een beter beeld krijgen van Doornbos? https://youtu.be/2e7Pfu_fUiM

Kom je eens praten?

Stuur dan je brief en een cv per e-mail naar werkenbij@Doornbosequipment.com. Dan hopen we dat we je snel uit kunnen nodigen.

Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche? Neem dan gerust contact op met Angel Sanchez op 06-53800343.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.