Administratief medewerker (32-40 uur; m-v)

Zorg jij er graag voor dat de administratie netjes en op orde is en voel je je als een vis in het water in een werkplaats? Hou je van werken in een klein, maar hecht team en van een beetje chaos in de dynamiek? Help je graag mee?

 Dan is de functie van Administratief medewerker bij Doornbos wat voor jou!

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

Voor onze afdeling Technische Dienst Verhuur Hogedrukpompen en Vacuumunits zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de administratie. In deze functie zorg je ervoor dat alle administratie rondom de Technische Dienst accuraat en up to date is. Het grootste deel van je werkzaamheden bestaat uit het inboeken en aanmaken van werkbonnen. Je werkt mee aan de onderhoudsplanning en werkvoorbereiding en houdt de urenregistratie van de monteurs bij. Daarnaast verricht je nog diverse andere administratieve taken, waaronder het voorbereiden van toolboxmeetings en het up-to date houden van technische machine gegevens.

Deze functie is voor 32 uur, eventueel meer of minder uren zijn bespreekbaar.

Past dit bij je?

  • MBO opleidingsniveau in een administratieve richting
  • Relevante aantoonbare werkervaring, bij voorkeur in een technische omgeving
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Goede beheersing van MS Office
  • Accuraat, proactief, verbeteringsgericht, gestructureerd, integer en flexibel

Wat bieden wij

Wij willen graag investeren in jou. We bieden je goede begeleiding en bekijken graag samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen, persoonlijk en professioneel, zowel binnen als buiten het bedrijf. Om dit te bewerkstelligen hebben we bijvoorbeeld een platform waar je vrijblijvend meer dan 150 online trainingen kunt volgen en we bieden ook trainingen op de werkplek, zoals bootcamp, mindfulness, stoppen-met-roken en geweldloos communiceren. We vinden het belangrijk dat je je gewaardeerd voelt en dat je plezier hebt hier. Daarnaast bieden we uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardepakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness en een fietsplan.

Over Doornbos

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden 24/7 service en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al sinds 1938. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden!

Solliciteren?

Wij ontvangen graag je brief en CV. Dit kan per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche kun je contact opnemen met Leon Zuidema (Service Coördinator) op 06 – 52062218, voor meer informatie rondom meer HR-gerelateerde zaken kun je contact opnemen met Leonie Meewisse op 010-8508055.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.