Technisch Projectmanager

Ben jij een gedreven technische en nauwkeurige regelaar? Haal je alles uit de kast om je klant goed te kunnen helpen en onderaan de streep er ook nog iets aan over te houden? Kun je goed samenwerken, hou je hoofd- en bijzaken goed uit elkaar en ben je ook nog daadkrachtig én flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

Als Projectmanager op onze afdeling Verhuur Hogedrukmachines heb je nauw contact met klanten om hun behoeften te achterhalen en deze te vertalen naar onze oplossingen op het gebied van machines en aanvullende materialen. Je zorgt ervoor dat, samen met het technische en logistieke team, de juiste equipment op de juiste tijd op locatie aanwezig is, dat alles in goede staat is en dat de klant goed is geïnstrueerd. Je houdt het overzicht, ook op administratief gebied, en bent verantwoordelijk voor het verloop van het project en de communicatie met de klant.

Past dit bij je?

  • HBO opleiding in technische richting (TBK, WTB)
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Administratief en technisch talent
  • Klant- en oplossingsgericht
  • Communicatief vaardig, sterke persoonlijkheid, teamspeler
  • Handig met MS Office Excel en andere systemen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij

In deze rol krijg je een breed pakket aan verantwoordelijkheden. Wij willen graag investeren in jou en zoeken iemand die zichzelf verder wil ontwikkelen in de richting van leidinggevende. Doornbos biedt jou hier de volledige ondersteuning in. Binnen ons bedrijf heerst een sterke collegiale sfeer en een echt familiegevoel. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Doornbos

Al 80 jaar lang staan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu hoog in ons vaandel. Wij zijn een familiebedrijf en werken met respect voor elkaar en onze omgeving. Er werken ongeveer 100 medewerkers bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag je brief en CV. Dit kan per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Leonie Meewisse op 010-8508055.