DoornbosWerken bijTerreinmedewerker (Amsterdam)

Terreinmedewerker (Amsterdam)

Ben jij graag buiten? Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je graag fysiek en actief bezig? Dan is de functie van terreinmedewerker wellicht wat voor jou!

Wat ga je doen?

De terreinmedewerker houdt zich bezig met het in ontvangst nemen, wegzetten en klaarzetten van hoogwerkers. Je krijgt bijvoorbeeld opdracht om een hoogwerker klaar te zetten voor een chauffeur of om de hoogwerkers die terug gebracht zijn weer netjes op het terrein te plaatsen. Daarnaast kun je ook junior monteur werkzaamheden uitvoeren, afhankelijk van je opleiding en achtergrond. Je werkt in de werkplaats nauw samen met twee ervaren servicemonteurs, die ook regelmatig onderweg zullen zijn.

Het is een fulltime functie en je rapporteert aan het Hoofd Werkplaats Hoogwerkers.

Past dit bij je?

  • In staat om met Hoogwerkers te rijden of bereid zijn dit aan te leren
  • Heftruckcertificaat
  • VCA Basis
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In goede fysieke conditie
  • Gemotiveerd en enthousiast

Wat we jou graag bieden

  • Een uitdagend pakket aan verantwoordelijkheden.
  • De mogelijkheid je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform aan te bieden met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren
  • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel.
  • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op de sportschool, een fietsplan en gratis fruit.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en onderhoud en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden!

Kom je eens praten?

Stuur dan je brief en een cv per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Dan hopen we dat we je snel uit kunnen nodigen.

Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche? Neem dan gerust contact op met Angel Sanchez op 06-53800343.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.