Terreinmedewerker

Ben jij graag buiten? Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je graag fysiek bezig? Dan is de functie van terreinmedewerker wellicht wat voor jou!

Wat ga je doen?

De terreinmedewerker houdt zich bezig met het wegzetten en klaarzetten van hoogwerkers. Je krijgt bijvoorbeeld opdracht van de transportmanager om een hoogwerker klaar te zetten voor een chauffeur. Van het Hoofd werkplaats krijg je opdracht om de hoogwerkers die terug gebracht zijn weer netjes op het terrein te plaatsen. Daarnaast houd je het terrein veilig en schoon (hoogwerkers netjes neerzetten, afval opruimen, etc.). Soms zul je werkzaamheden met de heftruck verrichten of worden er schilderwerkzaamheden uitgevoerd.

 

Past dit bij je?

  • In staat om met Hoogwerkers te rijden (Certificaat: Veilig werken met een Hoogwerker)
  • Heftruckcertificaat
  • VCA Basis
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In goede fysieke conditie
  • Gemotiveerd en enthousiast

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie waarin je veel vrijheid krijgt om eigen inbreng te tonen. We bieden je goede begeleiding en geven je de kans je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Bij Doornbos zijn we goed op elkaar ingespeeld en nemen we graag onze eigen verantwoordelijkheid. Binnen ons bedrijf heerst een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel.

Over Doornbos

Doornbos heeft een grote vloot met hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukreinigers en vacuüm materieel. We bieden 24/7 service en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. Al meer dan 80 jaar staan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu hoog in ons vaandel. Onze rode draad heeft ook te maken met ondernemerszin, handel, samenwerkingen en gemeenschapszin: we vinden het belangrijk dat we plezier hebben in wat we doen, dat we het goed hebben met elkaar en dat we ons kunnen blijven ontwikkelen. We zijn ondernemend, open, voelen ons verantwoordelijk voor onze omgeving, denken in oplossingen en zijn oprecht behulpzaam. We vormen een gemeenschap van mensen die elkaar als gelijke accepteren en respecteren, we werken samen als duurzame en betrouwbare partners. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag je brief en CV. Dit kan per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche kun je contact opnemen met Angel Sanchez (Hoofd Technische Dienst Hoogwerkers) op 06 – 53800343, voor meer informatie rondom meer HR-gerelateerde zaken kun je contact opnemen met Leonie Meewisse op 010-8508055.