DoornbosWerken bijTrainer

Trainer

Ben je communicatief en houd je ervan om jouw kennis op anderen over te brengen?  En vind jij het leuk om onze klanten elke dag een beetje beter te maken door jouw toedoen? Dan is de vacature van Trainer wellicht wat voor jou!

Vanwege uitbreiding van het team en groei van de organisatie, zijn wij op zoek naar een Trainer om het team van Opleidingen te ondersteunen. We hebben jou hard nodig om onze trainingen uit te dragen en uit te voeren bij onze klanten.

Wat doet een Trainer bij Doornbos Equipment?

Als trainer ben je verantwoordelijk voor het organiseren en verzorgen van trainingen die Doornbos Equipment aanbiedt aan onze klanten. Het gaat om trainingen op het gebied van veiligheid, hoogwerkers, heftrucks etc. De trainingen bevatten theorie en praktijkonderdelen en geef je aan zeer uiteenlopende doelgroepen. Kortom; je dagen zijn enorm afwisselend.

Daarnaast vinden we het fijn als je ook meedenkt over het ontwikkelen en implementeren van nieuw aanbod aan opleidingen en trainingen en hoe wij ons opleidingsaanbod nog meer onder de aandacht kunnen brengen in de markt. Zo wordt ook onze eigen organisatie elke dag een beetje beter.

In deze functie vorm je samen met de Opleidingsmanager, 2 andere Trainers en 2 ondersteunende medewerkers het Opleidingsteam.

Voor een specificatie welke trainingen wij allemaal geven, zie: https://www.doornbosequipment.com/trainingen/

We hopen dat je dit meebrengt:

  • In het bezig van ruim ontwikkelde didactische vaardigheden
  • Ervaring met het werken in de petrochemie en/of ervaring met het werken met diverse machines
  • Communicatief en sociaal sterk
  • MBO werk- en denkniveau
  • Goed onderlegd in zowel de Nederlandse en Engelse taal (met name mondeling)
  • Je bent flexibel om op verschillende locaties te werken en af en toe in het weekend

Wat we jou graag bieden:

  • Een afwisselende omgeving en takenpakket met diverse doorgroeimogelijkheden
  • Mogelijkheden je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform aan te bieden met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren
  • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel
  • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, korting op de sportschool, een fietsplan en gratis fruit

Wat we je nog kunnen vertellen over doornbos Equipment

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden continu service en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Teesside en Liverpool in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden! Onze medewerkers waarderen ons als werkgever met een 8.1 op een schaal van 1 tot 10!

Een beter beeld krijgen van Doornbos? https://youtu.be/2e7Pfu_fUiM

Kom je eens praten?

Stuur dan je brief en een cv per e-mail naar hr@doornbosequipment.com.

Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan gerust contact op met Leonie Meewisse op 010 – 850 8000.