Wij scoren een 8.8 op basis van 254 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Oppervlakte Bewerken

Bij Doornbos kunt u diverse hogedruk tools huren of kopen voor het efficiënt en effectief reinigen en bewerken van allerlei soorten oppervlakten met behulp van hogedruk watertechniek, zoals:

  • Reinigen van (industriële) vloeren
  • Reinigen van gevels, wanden, daken, bestrating
  • Slopen van (gewapend) betonwanden en -constructies
  • Scheepswanden of andere oppervlakten ontdoen van verflagen of coating

De tools zorgen ervoor dat het werk met grote precisie kan worden uitgevoerd en zijn voor diverse drukken bedoeld, met verschillende specificaties. Toepasbaarheid hangt volledig af van het werk dat gedaan moet worden en kan het beste met een van onze technisch adviseurs afgestemd worden. Doornbos is dealer van WOMA hogedruk units en tools, Parker hogedrukslangen en TST beschermingsmiddelen.

Benieuwd wat de voordelen zijn van het werken met hogedruk watertechniek?

Hogedrukpistool Huren?

Wilt u hogedrukwerkzaamheden uitvoeren met een hogedrukpistool? Doornbos heeft spuitpistolen van 200 tot 3000 bar in diverse uitvoeringen en met verschillende lanzen, koppen en nozzles. Een hogedrukpistool is een efficiënt accessoire voor korte klussen en om bij lastig te bereiken plekken te komen, zoals hoeken en uitstekende elementen.

Vloerreiniger Huren?

Voor het reinigen industriële vloeren, terrassen, of andere soorten vloeren hebben wij vloerreinigers van 350 – 3000 bar met een maximale werkbreedte tot 52cm.

Betonslooprobot of Kruiprobot Huren?

Steeds meer hogedruktools worden zo ontworpen, dat ze op afstand bestuurd kunnen worden en (semi) automatisch kunnen werken. Dit maakt het uitvoeren van de werkzaamheden een stuk veiliger en minder belastend. Ook worden ze vaak ingezet voor grote effen oppervlakten, waarbij meters gemaakt kan worden. Voor het slopen van beton kunt u speciale betonslooprobots huren. Daarmee kunt u uiterst nauwkeurig betonnen constructies kapot spuiten, met behoud van wapening. Voor verticale, stalen (scheeps)wanden hebben we op afstand bestuurbare kruiprobots die door middel van magnetische of vacuüm hechting in alle richtingen bestuurd kunnen worden.

Juiste setup samenstellen

Het beste resultaat behaal je door je gehele water jetting setup zo optimaal mogelijk op elkaar af te stemmen. Naast de keuze van de juiste tool helpen we u ook graag met de keuze voor de juiste hogedruk unit. Wanneer u een hogedruktool bij ons huurt, kan dat alleen in combinatie met een hogedruk unit. We willen er namelijk zeker van zijn dat de setup is afgestemd op uw werkzaamheden. Ook als u koopt, denken we graag met u mee over uw ideale setup. Met meerdere dealerschappen van toonaangevende merken hebben we voor nagenoeg elke hogedruk klus een geschikte tool en hogedruk unit tot 3000 bar.

Ook hebben we materieel in huis om het losgekomen oppervlak op te zuigen, op te vangen en zelfs af te voeren met ons vacuüm aanbod. Wel zo milieuvriendelijk!

Zorg dat u de werkzaamheden veilig uitvoert. Wij kunnen u als TST distributeur ook helpen met de benodigde beschermingsmiddelen, speciaal ontwikkeld voor deze sector.

Bespreek uw project en/of uitdaging met onze experts op +31 (0)10 – 850 8000 , stuur een email naar hp@doornbosequipment.com of vraag direct een offerte aan: koop of huur.

Catalogus Industriële Reiniging – Doornbos Totaalleverancier

Wij scoren een 8.8 op basis van 254 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven