Wij scoren een 8.6 op basis van 144 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Tank Reinigen

Bij Doornbos kunt u diverse hogedruk tools huren of kopen voor het efficiënt behandelen van de binnen- en buitenkant van diverse soorten tanks. Je kunt hierbij denken aan silo’s, diverse soorten opslagtanks in fabrieken & op schepen, IBC tanks, containers en vrachtwagens. Dankzij de ontwikkeling van op afstand bestuurbare robots is het reinigen van tanks veel veiliger en efficiënter geworden. Toepasbaarheid hangt volledig af van het werk dat gedaan moet worden en kan het beste met een van onze technisch adviseurs afgestemd worden.

Tankwaskop Huren?

Een tankwaskop is een tool die speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van de binnenkant van tanks, containers, silo’s en vrachtwagens. De tankwaskop die je bij ons kunt huren heeft een maximale druk van 1500 bar.

Hogedrukpistool Huren?

Wilt u hogedrukwerkzaamheden uitvoeren met een hogedrukpistool? Doornbos heeft spuitpistolen van 350 tot 3000 bar in diverse uitvoeringen en met verschillende lanzen, koppen en nozzles. Een hogedrukpistool is een efficiënt accessoire voor korte klussen en om bij lastig te bereiken plekken te komen, zoals hoeken en uitstekende elementen.

Kruiprobot Huren?

Steeds meer hogedruktools worden zo ontworpen, dat ze op afstand bestuurd kunnen worden. Dit maakt het uitvoeren van de werkzaamheden een stuk veiliger en minder belastend. Ook worden ze vaak ingezet voor grote effen oppervlakten, waarbij meters gemaakt kan worden. Voor verticale, tank- of silowanden hebben we op afstand bestuurbare kruiprobots die door middel van magnetische of vacuüm hechting in alle richtingen bestuurd kunnen worden.

Juiste setup samenstellen

Het beste resultaat behaal je door je gehele water jetting setup zo optimaal mogelijk op elkaar af te stemmen. Naast de keuze van de juiste tool helpen we u ook graag met de keuze voor de juiste hogedruk unit. Wanneer u een hogedruktool bij ons huurt, kan dat alleen in combinatie met een hogedruk unit. We willen er namelijk zeker van zijn dat de setup is afgestemd op uw werkzaamheden. Ook als u koopt, denken we graag met u mee over uw ideale setup. Met meerdere dealerschappen van toonaangevende merken hebben we voor nagenoeg elke hogedruk klus een geschikte tool en hogedruk unit tot 3000 bar.

Ook hebben we materieel in huis om het losgekomen oppervlak op te zuigen, op te vangen en zelfs af te voeren met ons vacuüm aanbod. Wel zo milieuvriendelijk!

Zorg dat u de werkzaamheden veilig uitvoert. Wij kunnen u als TST distributeur ook helpen met de benodigde beschermingsmiddelen, speciaal ontwikkeld voor deze sector.

Bespreek uw project en/of uitdaging met onze experts op +31 (0)10 – 850 8000 , stuur een email naar hp@doornbosequipment.com of vraag direct een offerte aan: koop of huur.

Catalogus Industriële Reiniging – Doornbos Totaalleverancier

Wij scoren een 8.6 op basis van 144 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven