Wij scoren een 8.6 op basis van 144 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Hydrodemolition

Hydrodemolition, of hydro demolition, is een betonverwijderingstechnologie waarbij gebruik wordt gemaakt van water onder hoge druk om beschadigd beton, asfalt en/of specie te verwijderen. Deze methode biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele methoden. Traditionele methoden die worden toegepast bij het slopen van beton, hebben vaak als nadeel dat de wapening beschadigt en er scheurtjes in het beton kunnen ontstaan. De gezonde delen van het beton raken dus ook beschadigd. Bovendien zorgen de trillingen ervoor dat de wapening en het beton op de plaats van de trillingen los kunnen komen.

VOORDELEN HYDRODEMOLITION

  • Er kan gesloopt worden, zonder dat daarbij de wapening / het betonijzer beschadigd
  • Het creëert een uitstekend hechtingsoppervlak voor nieuw beton
  • Het veroorzaakt geen microscheurtjes
  • Er kan stofvrij gewerkt worden
  • Is geschikt voor selectieve en niet-selectieve verwijdering

Selectieve verwijdering is de voorkeursmethode wanneer alleen het aangetaste beton moet worden verwijderd.
Niet-selectieve verwijdering (ook bekend als “hydromilling”) is de voorkeursmethode wanneer beton moet worden verwijderd tot een vooraf bepaalde diepte, onafhankelijk van de kwaliteit van het beton.

HYDRODEMOLITION ROBOTS HUREN OF KOPEN

Voor uw hydrodemolition werkzaamheden heeft Doornbos enkele betonslooprobots in haar vloot. Voor optimale veiligheid zijn deze op afstand bestuurbaar en is vooraf in te stellen tot hoe diep u precies beton wilt verwijderen. U kunt deze machines bij Doornbos huren en kopen.

JUISTE SETUP SAMENSTELLEN

Het beste resultaat behaal je door je gehele water jetting setup zo optimaal mogelijk op elkaar af te stemmen. Naast de keuze van de juiste tool helpen we u ook graag met de keuze voor de juiste hogedruk unit. Wanneer u een hogedruktool bij ons huurt, kan dat alleen in combinatie met een hogedruk unit. We willen er namelijk zeker van zijn dat de setup is afgestemd op uw werkzaamheden. Ook als u koopt, denken we graag met u mee over uw ideale setup. Met meerdere dealerschappen van toonaangevende merken hebben we voor nagenoeg elke hogedruk klus een geschikte tool en hogedruk unit tot 3000 bar.

Ook hebben we materieel in huis om het losgekomen oppervlak op te zuigen, op te vangen en zelfs af te voeren met ons vacuüm aanbod. Wel zo milieuvriendelijk!

Zorg dat u de werkzaamheden veilig uitvoert. Wij kunnen u als TST distributeur ook helpen met de benodigde beschermingsmiddelen, speciaal ontwikkeld voor deze sector. Voor al onze veiligheids- en bedienerstrainingen verwijs ik u graag naar het complete trainingsaanbod.

Bespreek uw project en/of uitdaging met onze experts op +31 (0)10 – 850 8000 , stuur een email naar hp@doornbosequipment.com of vraag direct een offerte aan: koop of huur.

Catalogus Industriële Reiniging – Doornbos Totaalleverancier

Wij scoren een 8.6 op basis van 144 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven