Bouw & Infra

Met een verhuurvloot van ruim 1200 machines biedt Doornbos Equipment een grote diversiteit hoogwerkers aan, ideaal voor het werken op hoogte en verplaatsen van goederen in de bouw. Met name onze zelfrijdende telescoophoogwerkers zijn beschikbaar in verschillende configuraties; met rupsbanden voor ruw terrein, met extra grote werkbak (werken op gepaste afstand) en werkbakken met extra hefvermogen. Dit allemaal tot een werkhoogte van 58 meter. Daarnaast hebben we ook schaarhoogwerkers met een werkhoogte tot 33 meter, spinhoogwerkers met een werkhoogte tot 36 meter, (ruw terrein) heftrucks, ruw terrein verreikers en minikranen. Ook verzorgen wij aanvullende benodigdheden, waaronder rijplaten.

Voor het grondig reinigen of het bewerken van bepaalde oppervlaktes, hebben we verschillende hogedrukreiniging-accessoires, aangedreven door hogedrukpompen van 350-3000 bar. Binnen de bouw worden met hogedruktechniek regelmatig onder andere machines en gevels gereinigd. Met hogedrukpistolen en speciale robots kunnen wij ook veilig betonslopen (met bv behoud van bewapening). Voor het opzuigen, opvangen en/of afvoeren van droge en vloeibare stoffen, beschikken we ook over vacuüm materieel.

Met onze bedieners- en veiligheidstrainingen kunnen wij je ook helpen met de kennis en vaardigheden om veilig en efficiënt te werken met (ons) materieel, waaronder hoogwerkers, heftucks en verreikers.

Voor een goed en betrouwbaar advies plannen wij graag een afspraak in bij jou op locatie. Interesse? Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000 of +31 (0)20 – 840 3000, of stuur een bericht via ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou.

Contact