DoornbosSectorenMaterieel voor projecten in de bouw en infra

Materieel voor projecten in de bouw en infra

Van bouw tot inspectie en van herstel tot sloop. Op de bouwplaats, in de stad of langs de weg. Voor elk bouwproject en voor iedere infra-klus vindt u bij Doornbos Equipment het juiste materieel. Van hoogwerkers, heftrucks, verreikers en minikranen tot vacuüm-units, hogedrukpompen en toebehoren.

Bouwen en werken op hoogte

Werken aan een constructie, gevel of kunstwerk op hoogte kan alleen veilig met het juiste materieel. Zeker in complexe omgevingen en onder uitdagende omstandigheden zoals in de bouw en infra moet je kunnen beschikken over betrouwbare machines. De vloot van Doornbos Equipment bestaat daarom alleen uit A-merk hoogwerkers en wordt periodiek gekeurd en onderhouden volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Bouwmaterialen heffen, hijsen en verplaatsen

Projecten in de bouw en infra beginnen met een goede logistiek en geschikt materieel. Doornbos Equipment biedt een brede range aan heftrucks, verreikers en minikranen voor op de bouwplaats. Met onze elektrische en diesel heftrucks van 2,5 tot 5 ton verplaatst u met gemak allerlei bouwmaterialen en elementen. Onze (ruw terrein) verreikers reiken van 4 tot 25 meter. En voor hijswerkzaamheden beschikken we over een minirupskraan met een hijscapaciteit van 5 ton.

Betonherstel met behulp van hogedruk

Reparatie of herstelwerk aan betonconstructies? Ook daar heeft Doornbos Equipment het juiste materieel voor. We kunnen beton slopen/verwijderen door middel van hogedruk watertechniek (hydrodemolition). De wapening blijft hierbij behouden. We leveren hogedrukpompen van 350 tot 3000 bar en hebben verschillende tools om op een veilige en schone manier betonherstel uit te voeren.

Opzuigen, opvangen en afvoeren bouwstof

Bij sommige werkzaamheden in de bouw ontstaat er stof of gruis. Ook komen er soms natte stoffen vrij. Met de vacuüm units van Doornbos Equipment kunt u deze stoffen direct afzuigen, opvangen en afvoeren zodat ze niet in het water belanden, in de lucht worden geblazen oftewel in het milieu verdwijnen. Voor werkzaamheden in de bouw en infra bieden we vacuüm-units in uiteenlopende uitvoeringen en met verschillende aandrijvingen voor zowel droge als natte stoffen.

Service waar u op kunt bouwen

In de bouw en infra zijn continuïteit en veiligheid van groot belang. De juiste keuze van materieel speelt daarin een grote rol. Bij Doornbos Equipment adviseren we u daarom altijd gratis en vrijblijvend. Ook op locatie! Daarnaast zijn we voor u altijd 24/7 bereikbaar en ondernemen we direct actie als er eventuele storingen optreden. We verhelpen een storing ter plekke, of wisselen de machine om.

Veilig werken in de bouw en infra

Op de bouwplaats moet u kunnen vertrouwen op goed materieel. Maar minstens zo belangrijk is weten hoe u er veilig mee werkt. Voor veilig werken op hoogte in de bouw en infra biedt Doornbos Equipment dan ook verschillende veiligheidstrainingen. Denk aan trainingen voor onder andere VCA, IPAF/SOG hoogwerker, heftruck en NEN 3140.

Contact

Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor projecten in de bouw en infra? Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000 of +31 (0)20 – 840 3000. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via ons contactformulier. We nemen dan zo snel contact met u op.

 

Huren, kopen of leasen van materieel voor de bouw en infra?

Vindt u het lastig om te kiezen tussen huren, kopen of leasen van machines? We hebben voor u alle keuzes en kenmerken even op een rijtje gezet.