Wij scoren een 8.5 op basis van 165 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Materieel voor projecten in de bouw en infra

Van bouw tot inspectie en van herstel tot sloop. Op de bouwplaats, in de stad of langs de weg. Voor elk bouwproject en voor iedere infra-klus vindt u bij Doornbos Equipment het juiste materieel. Van hogedruk units en toebehoren tot vacuüm units.

Betonherstel en reinigen met behulp van hogedruk

Reparatie of herstelwerk aan betonconstructies? Ook daar heeft Doornbos Equipment het juiste materieel voor. We kunnen beton slopen/verwijderen door middel van hogedruk watertechniek (hydrodemolition). De wapening blijft hierbij behouden. We leveren hogedruk units van 200 tot 3000 bar en hebben verschillende tools om op een veilige en schone manier betonherstel uit te voeren. Ook wordt hogedruk watertechniek toegepast bij het schoonmaken van machines en worden hard geworden cementresten eenvoudig en milieuvriendelijk verwijderd van verschillende soorten bekistingen.

Opzuigen, opvangen en afvoeren bouwstof

Bij sommige werkzaamheden in de bouw ontstaat er stof of gruis. Ook komen er soms natte stoffen vrij. Met de vacuüm units van Doornbos Equipment kunt u deze stoffen direct afzuigen, opvangen en afvoeren zodat ze niet in het water belanden, in de lucht worden geblazen oftewel in het milieu verdwijnen. Voor werkzaamheden in de bouw en infra bieden we vacuüm-units in uiteenlopende uitvoeringen en met verschillende aandrijvingen voor zowel droge als natte stoffen.

Service waar u op kunt bouwen

In de bouw en infra zijn continuïteit en veiligheid van groot belang. De juiste keuze van materieel speelt daarin een grote rol. Bij Doornbos Equipment adviseren we u daarom altijd gratis en vrijblijvend. Ook op locatie! Daarnaast zijn we voor u altijd 24/7 bereikbaar en ondernemen we direct actie als er eventuele storingen optreden. We verhelpen een storing ter plekke, of wisselen de machine om.

Contact

Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor projecten in de bouw en infra? Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via ons contactformulier. We nemen dan zo snel contact met u op.

 

Huren, kopen of leasen van materieel voor de bouw en infra?

Vindt u het lastig om te kiezen tussen huren, kopen of leasen van machines? We hebben voor u alle keuzes en kenmerken even op een rijtje gezet.

Wij scoren een 8.5 op basis van 165 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven