Wij scoren een 8.5 op basis van 165 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Maritiem & Offshore

In havens, op de werf of op open zee. Van nieuwbouw tot (onder water) inspecties en van reparatie & onderhoud tot ombouw en ontmanteling van schepen en platformen. Voor elk maritiem project en iedere offshore klus vindt u bij Doornbos Equipment het juiste materieel om te huren, kopen of leasen, inclusief 24/7 service. Van hogedrukreinigingsmachines en toebehoren tot vacuüm-units. 

Reinigen met hogedruk

Reinigen en conserveren van scheepswanden, schoonmaken van (ballast)tanks en schoonspuiten van ladingruimtes. Doornbos Equipment biedt voor elke uitdaging een oplossing met hogedruk watertechniek van 350 tot 3000 bar. We hebben alles in huis om met waterkracht zwaar verontreinigende oppervlakten weer brandschoon en vetvrij te krijgen. Denk aan:

  • Verwijderen van vuil en aangroei op (onderwater) scheepswanden
  • Reinigen van ladingruimtes, tanks schoonspuiten en ontdoen van aanslag
  • Prepareren en conserveren van romp of andere oppervlakten met oude verflagen en roest. Met hoge druk kunt u de ondergrond blank stralen en vetvrij maken. Dit zorgt voor een goede hechting voor een nieuwe verf- of coatinglaag.

Doornbos Equipment biedt onder andere hogedruk units van 200 tot 3000 bar en verschillende tools, zoals spuitpistolen, vloerreinigers en op afstand bestuurbare kruiprobots. Tot 1000 bar kunnen we reinigen met heet water.

Opzuigen, opvangen en afvoeren

Bij het reinigen met hogedruk komen er vaak vuil, verf, coating en roest los. Met onze vacuüm afzuigsystemen kunnen we losgekomen lagen direct afzuigen, opvangen en afvoeren zodat ze niet in het water belanden of in het milieu verdwijnen. Doornbos Equipment biedt vacuüm-units in uiteenlopende uitvoeringen en met verschillende aandrijvingen voor zowel droge als natte stoffen.


Contact

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor maritieme en offshore projecten? Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via ons contactformulier. We nemen dan zo snel contact met u op.

Wij scoren een 8.5 op basis van 165 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven