Maritiem & Offshore

Voor werkzaamheden offshore en op scheepswerven biedt Doornbos speciaal geprepareerde hoogwerkers. Onder meer vanwege de aanwezigheid van zout water, maar ook vanwege het type werkzaamheden passen we de machines zelf aan, zodat deze extra beschermd zijn tegen deze bijzondere omstandigheden. Het gaat dan zowel om extra bescherming van gevoelige onderdelen als om aanpassingen aan de machine vanuit veiligheidsoogpunt.

We leveren daarnaast ook speciaal geprepareerde heftrucks, en ook (ultra-) hogedrukpompen, vacuümunits en bijpassende accessoires. Hiermee bieden wij een unieke combinatie aan voor deze branche. Al onze hoogwerkers en heftrucks zijn voorzien van een systeem waardoor elk moment, online, inzichtelijk is welke machines in gebruik zijn en waar deze zich bevinden.

Ook kan er toegangsbeveiliging door middel van een pasje of code worden ingesteld, om oneigenlijk gebruik te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat een schip of platform zo snel mogelijk weer ingezet kan worden, bieden wij 24/7 ondersteuning.

Interesse? Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000 of +31 (0)20 – 840 3000, of stuur een bericht via ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou.

Contact