Materieel voor glas- en gevelonderhoud

Van gevelreparatie tot gevelreiniging en van betonherstel tot glazenwassen. Vastgoedonderhoud kent vele vormen, maar glas- en gevelonderhoud zijn misschien wel de meest voorkomende. Voor deze werkzaamheden op hoogte vindt u bij Doornbos Equipment passend materieel en de juiste machines. Van diverse soorten hoogwerkers tot hogedrukpompen met toebehoren.  

Veilig glazenwassen en gevelreinigen op hoogte

Glazenwassen en gevelreiniging tot op hoogtes van wel 50 meter kan alleen veilig met het juiste materieel. Een glazenwasser moet onder de uitdagende omstandigheden van glasonderhoud 100% kunnen vertrouwen op zijn machine. De vloot van Doornbos Equipment bestaat daarom alleen uit A-merk hoogwerkers en wordt periodiek gekeurd en onderhouden volgens de richtlijnen van de fabrikant. Veiligheid staat bij ons voorop.

Zeer stil en uitstootloos

Doornbos Equipment wordt steeds ‘groener’! Omdat glazenwassers en gevelreinigers vaak binnen bewoond gebied werken, moeten ze vaker rekening houden met geluidsoverlast en uitstoot. Met ons grote aanbod van hybride en elektrische hoogwerkers kan glasonderhoud en gevelreiniging ook zeer stil en zonder uitstoot worden uitgevoerd.

Een machine voor elke klus

Doornbos Equipment heeft een hoogwerker voor ieder glasonderhoudsproject. Telescoophoogwerkers zijn stabiel en kunnen hoog reiken. Niet voor niets is de telescoophoogwerker populair onder glazenwassers. Net als de knikarmhoogwerkers en de spinhoogwerkers waarmee ze eenvoudig bij lastig bereikbare plekken komen. Bij meerdere klussen op één dag of voor meer flexibiliteit zijn onze autohoogwerkers en aanhangwagenhoogwerkers een goede optie. Deze kunnen vaak direct bij onze vestigingen in Rotterdam en Amsterdam worden opgehaald.

Gevelreiniging en betonreparatie met hogedruk

Voor efficiënte reiniging van gevels biedt Doornbos Equipment (heet water) hogedruk units van 200, 350 en 500 bar. Hiermee kunt u verontreinigde gevels ontdoen van allerlei soorten aanslag, graffiti of oude verflagen.
Ook krijgt u bij gevelonderhoud soms te maken met reparatie of herstelwerk aan (beton)constructies. Ook hier heeft Doornbos Equipment de juiste machines voor. We kunnen beton te verwijderen door middel van hogedruk watertechniek (hydrodemolition). De wapening blijft hierbij behouden. We leveren hogedrukpompen tot 3000 bar en hebben verschillende tools om op een veilige en schone manier betonherstel uit te voeren.

Service en advies bij glas- en gevelonderhoud

Ook bij glas- en gevelonderhoud is het belangrijk dat u uw werkzaamheden goed en veilig kunt uitvoeren. Bij Doornbos Equipment adviseren we u daarom altijd gratis en vrijblijvend. Ook op locatie! Daarnaast zijn we voor u altijd 24/7 bereikbaar en ondernemen we direct actie als er eventuele storingen optreden. We verhelpen een storing ter plekke, of wisselen de machine om.

Veilig werken op hoogte

Bij glas- en gevelonderhoud moet u kunnen vertrouwen op goed materieel. Maar minstens zo belangrijk is weten hoe u er veilig mee werkt. Voor veilig werken op hoogte biedt Doornbos Equipment dan ook verschillende veiligheidstrainingen. Denk aan IPAF-hoogwerkertraining, harnastraining of training werken op hoogte.

Contact

Wilt u meer informatie over onze machines voor glas- en gevelonderhoud? Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000 of +31 (0)20 – 840 3000. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Huren, kopen of leasen van materieel voor glas- en gevelonderhoud?

Vindt u het lastig om te kiezen tussen huren, kopen of leasen van machines? We hebben voor u alle keuzes en kenmerken even op een rijtje gezet.