Wij scoren een 8.5 op basis van 206 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Pijp- en bundelreinigen

Bij Doornbos kunt u diverse hogedruk tools huren of kopen voor het het grondig reinigen of doorspoelen van rioleringen, pijpen en (warmtewisselaar)bundels van verschillende diameters. Voor extra reiniging kracht verhuurt Doornbos ook heaters, die heet water genereren.

Pijpreiniger Huren?

Pijpreinigers zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van rioleringen en pijpen. Onze pijpreinigers hebben een maximale diameter van 450cm. Er kunnen uitvoeringen gehuurd worden tussen de 1000 en 2800 bar, voor rechte buizen of een uitvoering voor buizen met bochten. De spuitkop bevat meerdere nozzles, verspreid over de kop, in verschillende spuitrichtingen. Een pijpreiniger stuwt zichzelf voort door een pijp of buis. De andere stralen spuiten het vuil los en het water zorgt ervoor dat het vuil wegstroomt.

Bundelreiniger Huren?

Voor het reinigen van bundels in warmtewisselaars verhuurt Doornbos speciale, op afstand bestuurbare bundelreinigers (Peinemann) voor gebruik tot 3 lanzen tegelijkertijd. De bundelreinigers zijn licht in gewicht en kunnen eenvoudig worden opgezet in compacte ruimtes.

Heater Huren?

Heaters (heet waterunits) worden gebruikt voor het verwarmen van het water van hogedrukpompen. Deze zijn leverbaar in een container en kunnen het water van pompen tot max 1000 bar en 250 liter per minuut tot 90 graden Celsius verwarmen. Het vergemakkelijkt industrieel reinigen doordat coatings en vervuiling, zoals vetten en oliën sneller loslaten.

Juiste setup samenstellen

Het beste resultaat behaal je door je gehele water jetting setup zo optimaal mogelijk op elkaar af te stemmen. Naast de keuze van de juiste tool helpen we u ook graag met de keuze voor de juiste hogedruk unit. Wanneer u een hogedruktool bij ons huurt, kan dat alleen in combinatie met een hogedruk unit. We willen er namelijk zeker van zijn dat de setup is afgestemd op uw werkzaamheden. Ook als u koopt, denken we graag met u mee over uw ideale setup. Met meerdere dealerschappen van toonaangevende merken hebben we voor nagenoeg elke hogedruk klus een geschikte tool en hogedruk unit tot 3000 bar.

Ook hebben we materieel in huis om het losgekomen oppervlak op te zuigen, op te vangen en zelfs af te voeren met ons vacuüm aanbod. Wel zo milieuvriendelijk!

Zorg dat u de werkzaamheden veilig uitvoert. Wij kunnen u als TST distributeur ook helpen met de benodigde beschermingsmiddelen, speciaal ontwikkeld voor deze sector.

Bespreek uw project en/of uitdaging met onze experts op +31 (0)10 – 850 8000 , stuur een email naar hp@doornbosequipment.com of vraag direct een offerte aan: koop of huur.

Catalogus Industriële Reiniging – Doornbos Totaalleverancier

Wij scoren een 8.5 op basis van 206 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven