DoornbosWerken bij

Werken bij

EEN UITDAGENDE JOB BIJ EEN VEELZIJDIGE ORGANISATIE?
Betrouwbare, gedreven mensen die plezier hebben in hun werk en die goed kunnen samenwerken zijn bij ons altijd van harte welkom. Informeer naar de mogelijkheden om bij ons te komen werken!

WAT HEEFT DOORNBOS JOU TE BIEDEN?
Doornbos Equipment is een familiebedrijf met veel ruimte voor eenieders’ persoonlijke aanpak en invloed. Als je goed daarmee om weet te gaan, dan bieden we je een betrokken en uitdagende werkomgeving en veel ruimte voor zowel professionele als persoonlijke groei. Work is love made visible, is een van onze drijfveren. We zijn ervan overtuigd dat je terug krijgt wat je erin stopt. En uiteraard bieden we je ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een aantrekkelijk salaris.

PRAKTIJKERVARING OPDOEN BIJ ERKEND LEERBEDRIJF DOORNBOS?
Bij het opleiden van jonge vakmensen spelen het onderwijs en het bedrijfsleven samen een belangrijke rol. Mbo-studenten leren veel in de praktijk. Daarvoor zijn professionele stages en leerbanen nodig in een veilige omgeving van een erkend leerbedrijf en met goede begeleiding door een praktijkopleider. Het erkennen en ondersteunen van leerbedrijven is ondergebracht bij één organisatie: de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, ofwel SBB. Doornbos is een SBB erkend leerbedrijf.

 

OPENSTAANDE VACATURES: