Wij scoren een 8.6 op basis van 142 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Materieel voor de industrie

Ketels, tanks, leidingen, installaties of productiehallen. Van bouw tot onderhoud en van inspectie tot reiniging. Voor elk project in de (petrochemische) industrie vindt u bij Doornbos Equipment het juiste materieel. Van hogedrukreinigingsmachines, toebehoren en accessoires tot vacuüm-units voor de sector industriële reiniging.

(Industrieel) reinigen met hogedruk

Het grondig reinigen van procesinstallaties, pijpleidingen, machines, (opslag)tanks en warmtewisselaars, of het prepareren en bewerken van verschillende soorten oppervlaktes. Doornbos Equipment biedt voor elke uitdaging in een industriële omgeving een oplossing met hogedruk watertechniek. We hebben onder andere hogedruk units van 200 tot 3000 bar en verschillende accessoires, zoals spuitpistolen met verschillende soorten koppen, oppervlaktereinigers en op afstand bestuurbare (kruip)robots. Tot 1000 bar reinigen we ook met heet water.
Ons hogedrukmaterieel is allemaal SIR (Stichting Industriële Reiniging) gekeurd.

Opzuigen, opvangen en afvoeren

Bij industriële reiniging en onderhoudswerkzaamheden komen er soms droge of natte stoffen vrij. Met onze vacuüm units kunnen we deze stoffen direct afzuigen, opvangen en afvoeren zodat ze niet in het water, de lucht of uiteindelijk in het milieu verdwijnen. Doornbos Equipment biedt vacuüm-units in uiteenlopende uitvoeringen en met verschillende aandrijvingen voor zowel droge als natte stoffen.

Service en advies bij industriële projecten

Ook bij projecten in de industrie is het belangrijk dat u uw werkzaamheden goed en veilig kunt uitvoeren. Bij Doornbos Equipment adviseren we u daarom altijd gratis en vrijblijvend. Ook op locatie! Daarnaast zijn we voor u altijd 24/7 bereikbaar en ondernemen we direct actie als er eventuele storingen optreden. We verhelpen een storing ter plekke, of wisselen de machine om.

Contact

Wilt u meer informatie over onze machines voor industriële projecten? Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Huren, kopen OF LEASEN VAN MATERIEEL VOOR de industrie?

Vindt u het lastig om te kiezen tussen huren, kopen of leasen van machines? We hebben voor u alle keuzes en kenmerken even op een rijtje gezet.

Wij scoren een 8.6 op basis van 142 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven