Wij scoren een 8.5 op basis van 213 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Kärcher hds 13/20 hogedruk unit kopen?

De HDS 13/20 warmwater hogedrukreiniger met trailerbasis biedt een werkdruk tot 200 bar, buitengewone mobiliteit en onafhankelijk gebruiksgemak. De machine wordt gekenmerkt door haar hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en eenvoudige toegang voor service. Bovendien is deze trailer eenvoudig en comfortabel te bedienen. De HDS 13/20 kan naar alle vereisten geconfigureerd worden en is bijgevolg uiterst flexibel. De machine is een ideale oplossing voor de meest uiteenlopende toepassingen, bijvoorbeeld in de bouw, de industrie of in gemeentediensten.

  • Grote flexibiliteit. Dankzij de configuratiemogelijkheden kan elke trailer volgens de wensen van de klant samengesteld worden. Skid- en Cab-Varianten maken variabele inzet mogelijk, mobiel of stationair.
  • Onderhoudsvriendelijk. Een grote kap vergemakkelijkt de servicemedewerker de toegang tot de techniek. Doordachte service-software voor een snelle foutdiagnose bij service. Beproefde kwaliteitscomponenten van Kärcher garanderen een lange levensduur.
  • Betrouwbaarheid. Ook aan boord: wateronthardingssysteem ter bescherming van de verwarmingsspiraal tegen beschadiging door kalkaanslag. Talrijke veiligheidsfuncties beschermen de HDS-trailer tegen beschadiging in geval van fouten. Ingebouwde vorstbeschermingsmodus ter bescherming van alle componenten bij lage buitentemperaturen. Beproefde en uiterst efficiënte en brandertechnologie.
Specificaties
Downloads

Specificaties

Max. Werkdruk:

200 bar

Max. Flow Rate:

21,6 (L / MIN)

Aandrijving:

Diesel

Motorenfabrikant:

Yanmar

Afmetingen (L × B × H):

3646 x 1747 x 1735 mm

Waarom kopen bij Doornbos?

  • Dé specialist op het gebied van hoogwerkers, heftrucks, verreikers, vacuüm units en hogedruk materieel
  • Dealerschappen van toonaangevende merken
  • Maatwerk oplossingen mogelijk
  • Divers aanbod met de nieuwste technologieën
  • Met veel van onze klanten werken we al jaren samen

Wij scoren een 8.5 op basis van 213 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven