Wij scoren een 8.6 op basis van 144 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Kärcher hds 13/35 hogedruk unit kopen?

De echte troef van de HDS 13/35 is zijn mobiliteit. Deze warmwater hogedrukreiniger levert een druk van 350 bar, werkt volledig onafhankelijk van enige energiebron en is bijgevolg uiterst flexibel inzetbaar. Bijvoorbeeld in de bouw, de industrie of in gemeentediensten. De naar wens configureerbare schoonmaakmachine is een absolute allrounder dankzij haar betrouwbaarheid, efficiëntie, eenvoudige servicetoegang en gebruiksgemak.

  • Grote flexibiliteit. Dankzij de configuratiemogelijkheden kan elke trailer volgens de wensen van de klant samengesteld worden. Skid- en Cab-Varianten maken variabele inzet mogelijk, mobiel of stationair.
  • Onderhoudsvriendelijk. Een grote kap vergemakkelijkt de servicemedewerker de toegang tot de techniek. Doordachte service-software voor een snelle foutdiagnose bij service. Beproefde kwaliteitscomponenten van Kärcher garanderen een lange levensduur.
  • Betrouwbaarheid. Ook aan boord: wateronthardingssysteem ter bescherming van de verwarmingsspiraal tegen beschadiging door kalkaanslag. Talrijke veiligheidsfuncties beschermen de HDS-trailer tegen beschadiging in geval van fouten. Ingebouwde vorstbeschermingsmodus ter bescherming van alle componenten bij lage buitentemperaturen.
Specificaties
Downloads

Specificaties

Max. Werkdruk:

350 bar

Max. Flow Rate:

21,6 (L / MIN)

Aandrijving:

Diesel

Motorenfabrikant:

Yanmar

Afmetingen (L × B × H):

3646 x 1747 x 1735 mm

Waarom kopen bij Doornbos?

  • Dé specialist op het gebied van hoogwerkers, heftrucks, verreikers, vacuüm units en hogedruk materieel
  • Dealerschappen van toonaangevende merken
  • Maatwerk oplossingen mogelijk
  • Divers aanbod met de nieuwste technologieën
  • Met veel van onze klanten werken we al jaren samen

Wij scoren een 8.6 op basis van 144 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven