Wij scoren een 8.5 op basis van 169 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

TST beschermingsmiddelen < 500 bar kopen?

Tot nu toe was er geen adequate bescherming voor hogedrukreiniging of lekkage van hydraulische vloeistoffen, en zeker geen gecertificeerde voor hoge zichtbaarheid. Niets dat is aangepast aan de kracht van de hedendaagse apparatuur of de eisen van de gebruiker voor comfort en functionaliteit. Onze ervaring met hoge druk waterjetting (tot 3000 bar), en andere soorten persoonlijke beschermingsmiddelen, is de basis geweest voor deze kledinglijn. ProOperator – hogedrukreiniging en bescherming tegen hydraulische vloeistoffen. Bekijk al onze hogedruk slangen.

Gebieden met bescherming

De gestreepte stof geeft duidelijk de beschermde gebieden aan en de labels geven het beschermingsniveau aan. Omdat hogedrukreiniging en lekkage van hydraulische vloeistoffen zeer gevaarlijk is, is het essentieel dat de operator weet waar en waarvoor hij of zij beschermd is.

Certificering

Alle beschermingsproducten van TST zijn voorzien van het CE-keurmerk. TST is ook gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 – belangrijke instrumenten om de kwaliteit van de producten te waarborgen en werken om de basis te leggen voor een positieve ontwikkeling van het milieu.

De sterkste vezel ter wereld!

Dyneema® is ’s werelds sterkste vezel (15 keer sterker dan staal op basis van gewicht voor gewicht). Dit maakt het mogelijk om hoge beschermingsniveaus te bieden tegen waterstraalgevaren, zelfs met lichtgewicht weefsel.

Hoge zichtbaarheid – EN ISO 20471:2013

Er is een groeiende vraag naar Hoge Zichtbaarheid Persoonlijke Beschermingsmiddelen en daarom heeft TST besloten om een serie kleding voor dat doel te ontwikkelen en te certificeren. Alle goede beschermende eigenschappen en functionele details van de gewone ProOperator producten werden behouden, en de vereiste High Visibility details werden toegevoegd. Het resultaat is uiterst functionele kleding, met een uitstekend draagcomfort! Het mooie uiterlijk is een prettige bijkomstigheid – Hoge Zichtbaarheid Hoge Druk Reiniging en Bescherming tegen Hydraulische Vloeistoffen.

Waterdicht

Buitenmateriaal in een 2-laags laminaat is beter bestand tegen water en vuil. Hierdoor blijft de gebruiker droger en lichter, en is de kleding gemakkelijk te reinigen. Verschillende producten hebben ook waterdichte ritsen met overlappende flappen. Uitstekend voor de zwaarste omstandigheden!

Wij scoren een 8.5 op basis van 169 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven