Wij scoren een 8.6 op basis van 144 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Kopen

Materieel, slangen, onderdelen of persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm)… Van hoogwerkers tot heftrucks, van verreikers tot minikranen en van gators tot industrieel reinigingsmaterieel. Bij Doornbos Equipment koopt u materieel voor elke klus.

Veilig werken met hogedruk watertechniek kan alleen met de juiste machines. Als WOMA dealer koopt u bij Doornbos Equipment dan ook een hogedrukpomp of tool die past bij uw werkzaamheden. Als Conjet distributeur leveren we hydrodemolition robots. Ook voor het werken op hoogte en het heffen, hijsen, vervoeren en verplaatsen van materieel bent u bij Doornbos aan het juiste adres. We verkopen zowel nieuwe als gebruikte machines.

Hogedrukslangen, -onderdelen en -pbm kopen

Bent u voor uw hogedrukwerkzaamheden op zoek naar (ultra)hogedruk- of kruipslangen? Ook die koopt u bij Doornbos Equipment. We zijn Parker Polyflex distributeur en leveren zowel standaard als maatwerk slangen. En ook voor hogedruk-onderdelen als pistolen, lanzen, frezen en spuitkoppen kunt u bij ons terecht. Daarnaast verkopen we als TST distributeur ook alle juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) om veilig te werken met hogedruktechniek.

Kopen van machines

Wanneer u een machine koopt, geniet u van een optimale flexibiliteit. U beschikt direct over de machine wanneer u deze nodig heeft. Ook bepaalt u zelf hoe lang u hem houdt en wanneer u hem weer verkoopt. Daarnaast kent de aanschaf van een machine vaak fiscale voordelen zoals de investeringsaftrek en de aftrek van afschrijving en rente. Bij Doornbos Equipment kunt u zowel nieuwe als gebruikte machines kopen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  • Al tientallen jaren specialist mbt hoogwerkers, heftrucks, verreikers en hogedrukmaterieel

  • Keuze uit gebruikt en nieuw materieel

  • Meerjarige en goede relaties met leveranciers en fabrikanten

  • Ook lease mogelijkheden

Wij scoren een 8.6 op basis van 144 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven