Wij scoren een 8.5 op basis van 213 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Assemblage Medewerker slangen

 • fulltime

 • HD

 • Zuid-Holland

Functieomschrijving

Ben jij een assemblagemedewerker die houdt van afwisselende werkzaamheden, verantwoordelijkheid nemen en van werken in een hectische omgeving? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je klaarstaan!

Als assemblage medewerker bij Doornbos verricht je alle werkzaamheden met betrekking tot het produceren en keuren van hogedrukslangen, ten behoeve van de afdeling verhuur hogedruk- en vacuümequipment. Je geeft aan het magazijn door wanneer er bestellingen gedaan moeten worden en zorgt voor de juiste afhandeling.
Daarnaast verzorg je ook de keuringen en certificeringen van de slangen. De materialen zoals de testbank, onderdelen van machines en gereedschappen worden door jou onderhouden en je signaleert onveilige materialen en situaties. Ook houd je van continu alles een beetje beter doen. Zo zijn wij nu bezig met het invoeren van ‘lean’ werken, waar jij een grote rol van betekenis in kan spelen!

Heb je nog geen ervaring of technische achtergond maar wel de affiniteit met en voor techniek? Geen probleem, want wij hebben een uitgebreid inwerktraject voor je klaarstaan!

Vereisten

Past dit bij je?

  – MBO werk- en/of denkniveau;

  – Interesse in techniek;

  – Geldig VCA diploma, of bereid zijn deze te behalen;

  – Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  – Affiniteit met techniek, collegiaal, communicatief sterk, denkt in mogelijkheden, stressbestendig.

Wat we jou graag bieden

 • Een afwisselende omgeving en takenpakket met diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Een aantrekkelijk en marktconform salaris;
 • De mogelijkheid je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, deelname aan een fietsplan en bedrijfsfitness, een wekelijkse bootcamp en een gezonde lunch.
 • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment

Doornbos Equipment verhuurt, verkoopt en biedt service en onderhoud van hoge druk pompen, vacuümunits, en hoge druk slangen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 60 mensen bij ons en we hebben 3 verschillende vestigingen in Rotterdam, Middlesbrough en Liverpool en binnenkort ook een vestiging in België. 

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer direct, want we gaan graag met je in gesprek! Heb je eerst nog een vraag over de vacature? Bel mij (Susanne Baas, HR manager) gerust via 010-8508000.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Wij scoren een 8.5 op basis van 213 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven