DoornbosWerken bijAssemblage Medewerker (Slangen)

Assemblage Medewerker (Slangen)

Ben jij een assemblagemedewerker die houdt van afwisselende werkzaamheden, verantwoordelijkheid nemen en van werken in een hectische omgeving? Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij op zoek naar een opstap naar een mooie technische carrière?

 Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je klaarstaan!

Wat doet een assemblagemedewerker bij Doornbos Equipment?

Als assemblage medewerker bij Doornbos verricht je alle werkzaamheden met betrekking tot het produceren en keuren van hogedrukslangen, ten behoeve van de afdeling verhuur hogedruk- en vacuümequipment. Je geeft aan het magazijn door wanneer er bestellingen gedaan moeten worden en zorgt voor de juiste afhandeling.

Daarnaast verzorg je ook de keuringen en certificeringen van de slangen. De materialen zoals de testbank, onderdelen van machines en gereedschappen worden door jou onderhouden en je signaleert onveilige materialen en situaties. Ook houd je van continu alles een beetje beter doen. Zo zijn wij nu bezig met het invoeren van ‘lean’ werken, waar jij een grote rol van betekenis in kan spelen!

Het is een fulltime functie en je rapporteert aan de Voorman Slangenassemblage.

Past dit bij je?

  • MBO werk- en/of denkniveau
  • Interesse in techniek;
  • Geldig VCA diploma, of bereid zijn deze te behalen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Affiniteit met techniek, collegiaal, communicatief sterk, denkt in mogelijkheden, stressbestendig.

Wat we jou graag bieden

  • Een uitdagend pakket aan verantwoordelijkheden.
  • De mogelijkheid je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform aan te bieden met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren
  • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel.
  • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op de sportschool, een fietsplan en gratis fruit.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en onderhoud en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden! Onze medewerkers waarderen ons als werkgever met een 8.1 op een schaal van 1 tot 10!

Een beter beeld krijgen van Doornbos? https://youtu.be/2e7Pfu_fUiM

Kom je eens praten?

Stuur dan je brief en een cv per e-mail naar werkenbij@doornbosequipment.com Dan hopen we dat we je snel uit kunnen nodigen.

Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche? Neem dan gerust contact op met Lee Breedveld op 06 – 21840875.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.