Wij scoren een 8.8 op basis van 254 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Huren

Van hoogwerkers tot heftrucks, van verreikers tot minikranen en van gators tot industriële reinigingsmachines. Bij Doornbos Equipment huurt u materieel voor elke klus.

Werken op hoogte kan alleen veilig met het juiste materieel. Doornbos Equipment verhuurt daarom verschillende betrouwbare hoogwerkers die geschikt zijn voor ieder project. En ook voor het heffen, hijsen, vervoeren en verplaatsen van mens en materieel bent u bij Doornbos aan het juiste adres. We verhuren een brede range aan machines voor zware lasten en/of personen.

Zoekt u materieel voor hogedrukreiniging van bijvoorbeeld tanks, pijpen, buizen, scheepswanden en oppervlakten? Doornbos Equipment verhuurt voor elke uitdaging een passende oplossing met hogedruk watertechniek van 350 tot 3000 bar. En met onze vacuüm afzuigsystemen kunt u losgekomen lagen direct afzuigen, opvangen en afvoeren.

Voordelen van huren

Huren van materieel kent verschillende voordelen: het bespaart u grote investeringen en u staat nooit voor onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Ook heeft u nooit zorgen over verzekeringen, rente en afschrijvingen. Bovendien betaalt u alleen voor materieel wanneer u het echt nodig heeft. Is het werk klaar, dan levert u hem gewoon weer in. Overweegt u een machine te kopen? Dan is (tijdelijke) huur misschien ook interessant om de machine in praktijk eerst goed te testen. En gebruikt u (sommige) machines niet altijd, of heeft u soms behoefte aan extra capaciteit? Ook dan is huren een goede optie.  Meer weten over huren, kopen of leasen? Doornbos Equipment adviseert u hier graag over.

  • Al tientallen jaren dé verhuurspecialist

  • Met veel van onze klanten werken we al jaren samen

  • Scherpe prijzen

  • Snel een machine nodig, ergens in NL? Wij regelen het!

  • 1 Contactpersoon; 24/7 bereikbaar

  • Service. In geval van een storing komen we direct in actie (ook ’s nachts en in het weekend). We repareren ter plekke, of wisselen de machine om

  • Groot aanbod ‘groene’ machines: elektrisch, hybride en diesel (met roetfilter/nabehandelingssysteem)

  • Jarenlange ervaring in sectoren zoals; evenementen, maritiem en offshore, industrie, bouw en infra, schilderwerken, glas- en gevelreiniging, groenvoorziening en zonwering en zonnepanelen

  • Goed onderhouden, grote vloot van A-merken

  • Gecertificeerd en erkend centrum voor trainingen voor het veilig bedienen van materieel

Wij scoren een 8.8 op basis van 254 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven