Wij scoren een 8.8 op basis van 254 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

Hogedruk en Vacuüm materieel huren

Tanks, pijpen, buizen, gevels, ramen en andere oppervlakten. Wat u ook wilt reinigen of behandelen, Doornbos Equipment verhuurt voor elke uitdaging een passende oplossing met hogedruk watertechniek van 350 tot 3000 bar.

Van hogedrukpompen voor industriële reiniging tot een brede range aan accessoires voor het reinigen en behandelen van oppervlaktes met hogedruk watertechniek. Denk aan vloerreinigers, snijsets, kruiprobots en sets voor betonverwijdering. Voor elke klus huurt u bij Doornbos Equipment het juiste materieel. En met onze vacuüm afzuigsystemen kunt u losgekomen lagen direct afzuigen, opvangen en afvoeren.

Voordelen van huren

Huren van hogedrukmachines en -accessoires  kent verschillende voordelen: het bespaart u grote investeringen en u staat nooit voor onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Ook heeft u nooit zorgen over verzekeringen, rente en afschrijvingen. Bovendien betaalt u alleen voor materieel wanneer u het echt nodig heeft. Is het werk klaar, dan levert u het materieel gewoon weer in.

Wij scoren een 8.8 op basis van 254 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven