Wij scoren een 8.6 op basis van 142 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven

500 bar 15 liter KÄRCHER hogedruk unit huren?

De HDS 9/50 geeft 500 bar druk, biedt een hoge mobiliteitsgraad en is een warmwater hogedrukreiniger op een trailer. Dankzij de krachtige dieselmotor werkt de machine volledig onafhankelijk van enige energiebron op iedere denkbare plaats. Toch liever een andere hogedruk unit huren? Bekijk al onze hogedruk units.

  • Grote flexibiliteit. Dankzij de configuratiemogelijkheden kan elke trailer volgens de wensen van de klant samengesteld worden. Skid- en Cab-Varianten maken variabele inzet mogelijk, mobiel of stationair.
  • Onderhoudsvriendelijk. Een grote kap vergemakkelijkt de servicemedewerker de toegang tot de techniek. Doordachte service-software voor een snelle foutdiagnose bij service. Beproefde kwaliteitscomponenten van Kärcher garanderen een lange levensduur.
  • Betrouwbaarheid. Ook aan boord: wateronthardingssysteem ter bescherming van de verwarmingsspiraal tegen beschadiging door kalkaanslag. Talrijke veiligheidsfuncties beschermen de HDS-trailer tegen beschadiging in geval van fouten. Ingebouwde vorstbeschermingsmodus ter bescherming van alle componenten bij lage buitentemperaturen.

De verhuurprijs van deze unit is inclusief 40m hogedrukslang en een pistool met vlakstraalnozzle. Alternatieve opties zijn beschikbaar op aanvraag.

Specificaties
Downloads
Trainingen

Specificaties

Toepassing:

Warm Water Unit

Configuratie:

Aanhanger

Aandrijving

Diesel

Max. Druk

500 Bar

Max. Flow

15 Liter/Min.

Afmetingen (L × B × H):

3646 x 1747 x 1735 mm

Gewicht

950 kg

Gewicht (Max Toegestaan)

1500 kg

Max. Temperatuur

98 C

Geluidspiek

104 dB

Water Tank

500 Liter

Brandstoftank

100 Liter

Meer specificatiesMinder specificaties

Waarom huren bij Doornbos?

Wij scoren een 8.6 op basis van 142 reviews

VERHUUR, VERKOOP, 24/7 SERVICE

Actief sinds 1938

Alleen voor bedrijven