3200 vacuüm truck combi (nat & droog) huren?

*Let op, de vacuüm trucks zijn in Nederland alleen beschikbaar voor langdurige huur.

De Amphitec V-Force is speciaal ontworpen voor het zuigen, vervoeren en lossen van vloeibare en gevaarlijke stoffen in de (zware) industrie. Deze robuuste machine is uitgerust met een 3200 m3 waterring vacuum pomp. Het grote toerenbereik garandeerd een rustige loop wat resulteert in matige bedrijfstemperaturen. De mechanische niveau indicator, een robuste drijvende bal, waarschuwt tijdig waardoor het altijd nog mogelijk is om de slangen te legen zonder vloeistoffen te morsen.

Het cycloonfilter verwijdert zand en steenresten uit de luchtstroom waardoor het koelsysteem schoon blijft. Amphitec richt zich in het ontwerp op bedieningsgemak en het optimaliseren van de uptime. Dit was de basis voor eenvoud in het design. Het elektrische cirquit is gebaseerd op een systeem dat gebruik maakt van relais in plaats van een complexe PLC besturing, hetgeen het onderzoeken van storingen en het uitvoeren van reparaties snel en eenvoudig maakt.

Standaard wordt de Amphitec V-Force geleverd met één enkele draai schakelaar om de unit te bedienen. Dit maakt het apparaat uniek in zijn bedieningsgemak De Amphitec V-Force Combi kan ook worden geleverd in combinatie met een krachtige hogedrukpomp en zadeltas tanks die aan de producttank zijn gemonteerd om de spoelwatercapaciteit te verhogen met 2m³ extra volume. Dit resulteert in een totaal volume van 6000 l. schoon water voor industriële reiniging. Deze tanks zijn gemaakt van roestvrij staal.

Op het achterdeksel van de tank kan een hydraulisch aangedreven slanghaspel worden gemonteerd. Dit haspel is voorzien van een 120m hogedrukslang en een draaigewricht. Het op- en uitrollen van het slanghaspel kan hydraulisch of handmatig worden uitgevoerd.

Om veilig te kunnen werken, is in een gaswasser aansluiting voorzien voor het veilig afzuigen van giftige uitlaatgassen. Deze hoogwaardige machine is gebouwd op een chassis en volledig goedgekeurd volgens ADR-normen.

Het compacte ontwerp van het apparaat zorgt voor een uitstekende wendbaarheid en met de lange opbergvakken voor slangen wordt veel opbergruimte gecreëerd. Bekijk al onze vacuüm tools.

Specificaties
Downloads

Specificaties

Configuratie

Truck

Max. Capaciteit

3200 m3/uur

Vacuum

Max 96%

Type

Roots Blower

Tank Capacity

12 m3 product, 4 m3 jetting water

Extra

Hogedruk unit 120 bar/50 liter

Meer specificatiesMinder specificaties

Waarom huren bij Doornbos?